Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teljesítményértékelési coaching

messi.jpgA fejlesztési szükséglettől függően a teljesítményértékelési coaching segítheti Önt abban, hogy 

i) Ön teljesítményértékelési rendszert tervezzen, és / vagy

ii) teljesítményértékelési beszélgetések lefolytatásában legyen profi,

iii) visszajelzési és a visszajelzéshez kapcsolódó kompetenciáit erősítse, ill. 

iv) képes legyen eredményes fejlesztő beszélgetések, Toyota-Katák, Gemba-séták lefolytatására. A coaching természetesen online is elérhető (Skype, vagy Zoom platformon). 


 

1. Mennyi ideig tart "egy" coaching? 

Attól függ... Attól függ, hogy mire van szükség.

Lehet, hogy a coachee egy újonnan kinevezett középvezető, akinek még logikusan nincs rutinja az értékelőbeszélgetésben, pláne a fejlesztő beszélgetésben, ha ő soha nem kapott. De ha például az ügyvezető a coachee, akkor lehet, hogy az egész cégre kiterjedő teljesítményértékelési rendszerrel kapcsolatban leszünk szakmai együttgondolkodó partner. Bárki is a kócsolt kolléga, az első nagy kérdés a coaching során az, hogy mi a feladat.

Gyakran a teljesítményértékelési beszélgetés gyakorlásáról szól a coaching. Lehet, hogy magát a teljesítményértékelési rendszert is meg kell tervezni, sőt, az is lehet, hogy a cég harmonikus mutatószám rendszerével indulunk, azaz balanced scorecardot gyártunk. Lehet, hogy a fejlesztő beszélgetések javítása a coaching célja. Vagy éppen visszajelzés-javító coachingot tartunk.

Függ attól is, hogy a coachee mennyi időt szán rá, és természetesen a költségkeret is erősen befolyásolja az időtartamot. 
 
Lehet az időtartam 4 óra, amely időtartamban tudunk tartani egy egyszemélyes "minitréninget", és a coaching már tartalmaz gyakorlást, konkrét helyzetet és a feladatmegoldás elemzését. 

Lehet a coaching időtartama 8 óra. Például 4+2+1+1 vagy 4+1.5+1+1+0.5 (stb.) bontású 8 óra.

Amikor is a 4 órához képest még többet tervezünk, vagy még többet konzultálunk vagy Ön még többet gyakorol.  Felkészülünk. Facilitáljuk a tervezést. Gyakran olyanok vagyunk, mint az az Anyuka, aki kérdésekkel vezeti rá a helyes megoldásra szeme fényét. Azaz folyamatosan mellette állunk és támogatjuk abban, hogy a legjobbat hozza ki magából, használja erőforrásait és ezzel a legjobbat, legtöbbet hozza ki az embereiből. Aztán ismét értékelünk, fránya módon őszinte tükröt tartunk. 

 

 

2. Mennyibe kerül a teljesítményértékelési coaching?

A díj a munka időtartamától függ. Például:

a) 4-órás coaching: 249.000 Ft+áfa.

b) 8 órás (mondjuk 4+2+2 órás) coaching: 499.000 Ft+áfa.
 3. Hogyan tovább? 

Kérjük hívjon fel, (+36209342760). Hadd mutatkozzunk be, beszélgessünk arról, hogy miért, mivel, hogyan tudunk a rendelkezésére állni és természetesen készséggel megválaszoljuk minden kérdését. 
Tételezzük fel, hogy 
kitüntet a bizalmával. Mi a következő lépés?
Kérünk egy kitöltött jelentkezési lapot. A jelentkezést visszaigazoljuk, és kiküldjük az ún. díjbekérő levelet. A coaching díj jóváírását követően találkozunk vagy (online coaching esetén) az egyeztetett időpontban mindkét fél leül a saját webkamerás gépe elé, és máris indul a coaching munka. Tehát vagy a Skype, ill. a ZOOM segítségével a monitort el sem hagyva találkozunk, vagy egyeztetett helyszínen zajlik a coaching (pl. Bp., Béla Király út 47.) , vagy a helyszín - bizonyos esetekben - lehet a coachee munkahelye.