Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Motivációs tréning ("normál", nem online motivációs tréningek)

adm-mcraven-ut-commencement-address.jpgMotivációs tréning tematika
Ebben a menüpontban a "normál" motivációs tréningeket mutatjuk be, amely motiváció-tréningeket a koronavírus-veszély elmúltával tudjuk ismét klasszikus formában tartani. 
A kétnapos motiváció tréning első napja "minden amit az ösztönzésről tudni kell", a második napon pedig teljesítményértékelési "ördöggé" varázsoljuk. (Uhh...)


Motiváció-tréningünk során elsajátítja mind a motiváció elméleteket, mind az ösztönzés, a motiválás gyakorlatának csínját-bínját, sőt, a delegálás számos gyakorlati fortélyát. Mindehhez fontos részkészségeket tréningezünk , a vezetői asszertivitást, a dicséret és bírálat technikáit, a jutalmazás és a becsmérlő kritika helyett, a másik személyét tiszteletben tartó, de brutálisan eredményes visszajelzés hogyanját. Természetesen mindehhez hazavihető, a saját munkatársaival kitöltethető motivációs tesztet és értékelő kulcsot kap.

A kétnapos motiváció tréning első napi tematikájához kérjük kattintson ide! 

A kétnapos motiváció tréning 2. napi, a motiváláshoz szorosan kapcsolódó teljesítményértékelésről szóló napjának tematikáját pedig itt ismerheti meg.