Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A motivációs vagy / és teljesítményértékelési tréningek díja

tom_sawyer.jpgNyílt tréningek részvételi díjai:

A nyílt tréningekre bárki jelentkezhet. 

Egynapos tréningtermi, vagy zoom-on tartott, nyílt, 2*4 órás motivációs tréningek részvételi díja MOST: 99.900 Ft + áfa / fő. A képzés díja tartalmazza a bekészítések, valamint az ebéd díját. 

Egynapos tréningtermi, vagy Zoom-on tartott, nyílt, 2*4 órás teljesítményértékelési tréning részvételi díja MOST: 99.900 Ft + áfa / fő. A képzés díja tartalmazza a bekészítések, valamint az ebéd díját. 

 

Kétnapos, nem bentlakásos tréningtermi, vagy a Zoom-on tartott, nyílt, 4*4 órás motivációs + teljesítményértékelési tréning részvételi díja MOST: 199.900 Ft + áfa / fő. A 199.900 Ft + áfa díj a "hazamenős" képzés díja. Tartalmazza a bekészítések, valamint az ebédek díját. A kétnapos bentlakásos tréningtermi tréning díja 228.900 Ft+ áfa, amely a bekészítések és az ebédek mellett, a szállást, az első napi vacsorát, valamint második napi reggelit is tartalmazza. 

A nyílt, online motivációs tréninge(ke)n, a saját gépe előtt ül a csoport minden tagja. A csoportok nagysága 4 fő. Céges ügyfeleinknek a második, és további munkatársak díjából 50% kedvezményt biztosítunk. A tréning részvételi díja a nyílt tréningek esetén tananyag használati díját is tartalmazza.   

Jelentkezési határidő: a jelentkezés folyamatos, de jelentkezést a program előtti utolsó héten 12.000 Ft+áfa/fő felár mellett fogadunk el, ha a csoport létszáma lehetővé teszi.

Online (Zoom-on tartott) céges motiváció vagy motiváció+teljesítményértékelési vagy teljesítményértékelési tréningjeink díja
Céges, online motivációs tréningjeink díjára a csoportok számától, a tréning(ek) idejétől / időzítésétől függően készséggel teszünk ajánlatot. Kérjük hívjon (+36209342760) vagy küldjön e-mailt (info@mediacomm.hu).

A "céges" tréning csak egy bevett szóhasználat. Értelemszerűen igényelhet "céges" tréninget egy minisztérium, egy önkormányzat, egy kórház menedzsmentje, egy bank, egy civilszervezet, egy oktatási intézmény, vagy egy hotel is. A céges (intézményi) tréningen értelemszerűen ugyanazon költségviselő munkatársai vannak a tréningcsoportban.
Céges online tréning esetén a csoport javasolt nagysága 4-6 fő.